Árnyékolás

Otthonunkban, munkahelyünkön az üvegfelületek árnyékolásának elsődleges funkciója a fény és hő védelem. Emellett azonban az árnyékolók fontos szerepet játszanak a lakberendezés területén is. A különböző belső árnyékolók egyre inkább felváltják a hagyományos függönyöket, sokféleségük, variálhatóságuk és a temérdek anyagválaszték lehetővé teszi, hogy fő funkcióját ellátva egyben otthonunk díszei, üde színfoltjai legyenek. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, elsőre nehéznek is tűnhet a megfelelő árnyékoló típusának kiválasztása.
Ebben szeretnénk mi a segítségére lenni. Konkrét elképzeléseit is igényeinek megfelelően valóra tudjuk váltani, de ha esetleg nem a legjobb megoldásra gondolt, mi segítünk azt megtalálni. Amennyiben bizonytalan abban, mi lehet a legmegfelelőbb árnyékoló az Ön ablakára, akár speciális, egyedi megoldásról legyen szó, több éves szakmai tapasztalatunk segítségével megtaláljuk a helység adottságainak és az Ön igényeinek legmegfelelőbb árnyékolót.

Keressen minket, kérje tanácsunkat, megtaláljuk a megoldást. Felméréstől a felszerelésig mindenben állunk rendelkezésére.

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten és környékén!