KÁ Home

Forma, funkció és harmónia az árnyékolók változatos világában

 

Cégünk alapvetően beltéri és kültéri árnyékolástechnikai termékek méretre gyártásával, forgalmazásával, függöny textilek, tapéták minta utáni értékesítésével, valamint függönyök készítésével foglalkozik. A helyszíni felméréstől a felszerelésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Célunk, hogy a megrendelő igényeinek, illetve a hely adottságainak leginkább megfelelő terméket kínáljuk, elérhető áron. Számunkra fontos, hogy az elvégzett munka ne csak esztétikailag, de funkcionálisan is a lehető legjobb legyen.

kahome_base

Akár a helyszíni felmérés során, akár bemutatótermünkben igyekszünk legjobb tudásunk szerint szakmai tanácsokkal segíteni megrendelőinket.

Számunkra kihívást jelent a nehezen megoldható, vagy mások által nem kivitelezhetőnek tartott egyedi árnyékolók megtervezése és megvalósítása. Amennyiben olyan helyzetbe kerül, hogy más cégek nem vállalják elképzelésének kivitelezését, keressen fel minket, adja meg nekünk is a lehetőséget, ha van megoldás, mi megtaláljuk!

A függönyök és árnyékolók fontos szerepet töltenek be a lakberendezés területén. Fontos, hogy az árnyékolók, függönyök harmonizáljanak az otthonunkban található egyéb színekkel és anyagokkal. Így a választás során figyelembe kell venni a falak, bútorok, burkolatok színét, mintáját. A helyszíni felmérés lehetőséget teremt a legmegfelelőbb szín- és anyagválasztásra. Bemutatótermünkben is segítünk megkeresni az Ön számára legjobb megoldást, ebben segítségünkre lehet egy falszín minta, egy szőnyeg darab, egy minta a bútorok színéből. Bármiben is bizonytalan, kérje tanácsunkat, segítünk!

Igény esetén partnereink kínálatából bútorokat, burkolatokat, valamint egyéb lakberendezési termékeket tudunk ajánlani megrendelőinknek.