Napellenző

A könyökkaros napellenző kiválóan alkalmas lakások erkélyének, családi házak teraszainak árnyékolására. Nagyon jó szolgálatot tehet üzlethelységek üvegportáljainak, éttermek kerthelységeinek hővédelmében, egyben remek reklámfelületként is funkcionálhat, mivel a ponyva alkalmas logók, egyéb információk feliratozására.

Alap kivitel esetén a napellenző maximális szélessége 10 m, maximális kinyúlása pedig 3,5 m. Működtetése történhet tekerőkarral, vagy motorral. Motoros kivitel esetén szél illetve fényérzékelő is rendelhető a napellenzőhöz. Szerelése történhet akár vízszintes, akár függőleges falfelületre, a megfelelő konzol használatával.

A szerkezet színe alap esetben világosszürke, de RAL színskála alapján igény szerint színterezhető.

A napellenző ponyvák széles színválasztéka segít, hogy a környezetéhez illő, a szemünknek megnyugtató, kellemes érzetet keltő textilt válasszunk. A ponyvák magas UV védelemmel bírnak, a legszigorúbb uniós előírásoknak megfelelnek, így a pihenés a napellenző árnyékában nem csak kellemes, de biztonságos is egyben. A ponyvák az impregnált felületnek köszönhetően víz és portaszítóak, valamint penészedés és gombásodás elleni védelemmel vannak ellátva.

Fontos, hogy erősebb szélben ne hagyjuk nyitva a napellenzőt, mivel a nagy felületű ponyva vitorlaként viselkedik, veszélyes lehet, ha belekap a szél. Motoros kivitel esetén ebben segítségünkre lehet a szélérzékelő, mely erősebb szélmozgás esetén automatikusan betekeri a napellenzőt.

Könyökkaros napellenző katalógus

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten és környékén!