Elektromos árnyékolók

Napjainkban egyre nagyobb az igény a kényelmünket minél inkább szolgáló termékek iránt. Nincs ez másként az árnyékolókkal és függönyökkel sem. Ma már nincs olyan árnyékoló, aminek mozgatását ne lehetne megoldani elektromos kivitelben. Legyen szó akár kapcsolós kivitelről, távirányításról, vagy akár egy egész ház vezérlését végző intelligens rendszerről, az árnyékolók elektromos mozgatása nem jelenthet akadályt. Mozgatásuk történhet külön-külön, de több árnyékoló esetén a motorok programozhatóak egyszerre, egy időben történő mozgatásra is.

Az elektromos megoldások nem csak kényelmi szempontból lehetnek előnyösek. Bizonyos esetekben csak nehezen, vagy egyáltalán nem megoldható a kézzel, vagy zsinórral történő mozgatás. Lehet akár extra nagy a magasság, lehet túl széles az árnyékoló, vagy túl nehéz a függöny, ezekben az esetekben praktikus és kényelmes megoldást jelent a motorizálás.

Amennyiben elektromos árnyékolót vagy függönykarnist szeretne, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket! Megbeszéljük, hogy az elképzelés az adott helyen hogyan valósítható meg, milyen elektromos előkészítésre van szükség. Természetesen vállaljuk az elkészült termék felszerelését, a motor bekötését, beállítását.

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten és környékén!