Szalagfüggöny

A szalagfüggöny napjainkban már nem csak az irodák, hivatalok árnyékolója. A modern stílushoz kiválóan alkalmazható megoldást jelenhet otthonunkban. A hatalmas anyag és színválasztéknak köszönhetően remekül használható szinte minden lakótérben, de térelválasztóként is funkcionálhat. Szalagfüggönyt akár ferde, íves felületen is alkalmazhatunk. A lamellák forgatásával könnyedén szabályozhatjuk a fény bejutását és a beláthatóságot.

A szalagfüggönyök mozgatása alap esetben egy gyöngylánccal és egy zsinórral történik. A gyöngylánc a lamellákat forgatja a kívánt szögben, míg a zsinórral a lamellákat tudjuk elhúzni az ablak elől. Szalagfüggöny motoros mozgatással is kivitelezhető, ebben az esetben a forgatást és az elhúzást is a motor végzi.

A szalagfüggönyt szerelhetjük mennyezetre, vagy konzolok segítségével oldalfalra. A lamella kínálatban a fényáteresztő, fényszűrő és fényzáró anyagok egyaránt megtalálhatóak. Manapság egyre népszerűbb az egy sínen belül kombinált többféle szín használata.

content_pictures_szalagf_singl

Nézzen szét galériánkban, játsszon a színekkel, meglátja, el fogja tudni képzelni a szalagfüggönyt is otthona árnyékolójaként!

Ha kérdése van, keressen mindet, segítünk!

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten és környékén!