Sávroló

A sávroló napjaink modern árnyékolója, trendi megjelenésével, minimalista stílusával egy szerkezeten belül rejti magában a fényáteresztés és a sötétítés funkcióját. A rolettához hasonló elven működik, tengelyre gyűjti a hálószerű fényáteresztő és sötétítő csíkokat váltó textilt, melyek dupla rétegben helyezkednek el egymás előtt.

Mozgatása gyöngylánccal történik, a lánc húzásával szabályozható a csíkok egymáshoz képesti elhelyezkedése, így könnyedén szabályozható a fény bejutása és a beláthatóság. A textil a rolettához hasonlóan elhelyezhető nyitott tengelyen, vagy tokozott szerkezetben. A gyöngylánc húzásával nem csak a sötétítés szabályozható, de a teljes anyagmennyiség is felhúzható az ablak elől. Ma már a sávroló textilek kínálata is bőséges, így mindenki megtalálhatja az otthonának, vagy akár irodájának megfelelő színvilágot. A szerkezet alapvetően fehér színű, de igény esetén a RAL színskála szerint szinterezhető.

content_pictures_savrol_single

Természetesen a sávroló is kivitelezhető motoros mozgatással, kapcsolós, távirányítós kivitelben, vagy központi intelligens rendszer irányításával.

Ha kérdése van, keressen minket, segítünk!

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten és környékén!